*Nettavisen* Sport.

Martinsen spilte 12 minutter for målløst Avalanche

Andreas Martinsen maktet ikke å notere seg for målpoeng mot Calgary Flames. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Andreas Martinsen kjemper om en kontrakt med NHL-laget Colorado Avalanche. Torsdag fikk verken han eller laget det til å stemme da de tapte 0-1 i treningskampen hjemme mot Calgary Flames.

Josh Jooris scoret den avgjørende scoringen for Calgary knapt 14 minutter ut i første periode. 18 år gamle Svenske Rasmus Andersson fra Sverige noterte seg for målgivende pasning.

Martinsen, som imponerte Avalanche-trener Patrick Roy med blant annet en målgivende pasning i sesongens første treningskamp mot Anaheim Ducks, fikk drøyt 12 minutter på isen mot Flames.

Nordmannen kom til to skudd, men maktet ikke å overliste Joni Ortio i Flames-buret. Martinsen fikk også nesten tre minutter spill i overtall.

Det skal kuttes 19 spillere i Avalanche-troppen før NHL-sesongen starter. For øyeblikket kjemper 42 spillere om 23 plasser.

Det er ikke første gang en nordmann forsøker seg i klubben. Jonas Holøs spilte 39 kamper for Avalanche i 2010/11-sesongen, men Anders Myrvold var en del av laget i 1995/96-sesongen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.