RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Masse istid for Martinsen: - Følte meg pigg

FRISK: Andreas Martinsen føler han gjorde sin beste kamp, så langt, under nattens treningskamp mot Los Angeles Kings.
FRISK: Andreas Martinsen føler han gjorde sin beste kamp, så langt, under nattens treningskamp mot Los Angeles Kings. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Andreas Martinsen fikk mye spilletid i nytt Avalanche-tap.

16 minutter og 17 sekunder med istid, ett skudd på mål, ble det på Andreas Martinsen natt til mandag, da Colorado Avalanche tapte 2-1 etter straffer mot Los Angeles Kings.

Det irriterer nordmannen litt, som også pådro seg en tominutters utvisning i løpet av oppgjøret.

- Jeg følte meg veldig pigg i beina hele kampen. Gikk mye på skøyter og kjørte på. Vi hadde noen lengre angrep i offensiv sone, manglet bare det siste lille for å få inn pucken, sier Martinsen til Nettavisen.

Beste kampen så langt
Selv om det ble tap, så føler 25-åringen at han gjorde sin beste kamp så langt under sesongoppkjøringen til NHL-klubben.

- Med tanke på at vi møtte et fullt Kings-lag, så føler jeg det. Følte meg piggere enn jeg gjorde i de andre kampene, forklarer han.

Det har nok også Avalanche-manager Patrick Roy fått med seg, som ga nordmannen mer tillit enn i de to foregående treningskampene han har fått prøve seg.

I starten på tredjeperioden måtte nordmannen også ta seg en pause etter at han pådro seg en tominutters utvisning for høy kølle.

- Det var litt mer uheldig, vil jeg si. Var kamp om pucken foran mål, også fikk jeg en dytt i skøyta, mista balansen. Så var ikke værre en det, forklarer han.

Søndag reduserte også Avalanche troppen som med tre mann. Martinsen er nå en av 37 spillere som er igjen i denverklubben, som skal slanke stallen ytterligere inn mot seriestart om rundt to uker.

Ikke skremt over nivået
Der har den norske landslagsspilleren naturligvis lyst til å være med.

- Ja, veldig deilig å fortsatt være med. Må bare finne en måte jeg kan bite meg fast på, sier han bestemt.

Han er i alle fall ikke skremt over det som har møtt ham i kamper mot NHL-motstand.

- Jeg har ikke blitt skremt av noe enda, men jeg var ganske nervøs før første kampen. Men det gikk fort over.  Det (tempoet) går selvfølgelig fort, og det er mye fysisk spill. Men jeg kan jo spille fysisk jeg og, ler Martinsen.

- Jeg prøver bare å slappe av og ha det gøy når jeg er på isen, er ikke alle som får muligheten til å prøve seg på det nivået her. Så man må bare nyte det selskapet man er i. Men at nivået er høyt, det kan jeg love deg, sier han med et smil rundt munnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere