RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionoverskudd i skiforbundet

– Vi leverer et sterkt resultat i regnskapet også i 2013, og for tredje året på rad viser regnskapet et overskudd, forteller en fornøyd generalsekretær Stein Opsal.
– Vi leverer et sterkt resultat i regnskapet også i 2013, og for tredje året på rad viser regnskapet et overskudd, forteller en fornøyd generalsekretær Stein Opsal. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)
- Vi leverer et sterkt resultat.

Norges Skiforbund (NSF) hadde et overskudd på 1 millioner kroner i 2013.

Styret godkjente nylig regnskapet for fjoråret. NSF mener resultatet er sterkt. – Vi leverer et sterkt resultat i regnskapet også i 2013, og for tredje året på rad viser regnskapet et overskudd, forteller en fornøyd generalsekretær Stein Opsal.

Omsetningen i forbundet har vært på 260 millioner kroner, og den disponible egenkapitalen er på 84 millioner.

– NSF har en solid egenkapital, og i budsjettet legges det derfor hvert år opp til et nullresultat, slik at egenkapitalen opprettholdes. Alle inntjente midler brukes til et bredt aktivitetstilbud, sier Opsal.

– Dette muliggjør sterk satsing på aktiviteter for barn, bredde, rekruttering, arrangementer, anlegg og administrasjonen i alle landets 16 skikretser. Det er positivt at NSF er i en sterk posisjon både med tanke på topp- og breddeidrett. Rekrutteringen til skiidretten er sterk, og den solide økonomien gjør at skiforbundet kan stimulere idretten på alle nivåer i NSFs seks grener (langrenn, alpint, hopp, kombinert, freestyle og telemark) i årene framover. Grenene viser også god framgang, både sportslig og økonomisk, sier generalsekretæren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere