Mowinckel mister resten av sesongen

SKADET: Ragnhild Mowinckel mister resten av sesongen på grunn av en skade i ankelen.

SKADET: Ragnhild Mowinckel mister resten av sesongen på grunn av en skade i ankelen. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Skaden var mer alvorlig enn fryktet.

04.03.15 14:32

Under søndagens superkombinasjon skadet Ragnhild Mowinckel ankelen, noe som sørget for at hun måtte stå over mandagens super-G-renn.

Først trodde hun det kun dreide seg om en smell i ankelen, men etter scanning av beinet onsdag, fikk hun nedslående nyheter.

Leddbåndskade
- Jeg har røket det fremre leddbåndet i ankelen, sånn jeg forsto det. Det er ingen stor skade, sånn sett, og normalt sett er det en måned før man kan stå på ski igjen, forteller Mowinckel til Nettavisen.

Med kun tre uker igjen av sesongen, var det særdeles dårlig timing på skaden.

- Det var en drittbeskjed å få. Det er ikke helt denne avslutningen (på sesongen) jeg hadde håpet på, forteller en skuffet Molde-jente.

Dårlig timing
22-åringen har de siste par månedene vist meget solid skikjøring, og hun forteller at hun hadde sett frem til å prøve å oppnå noen sterke resultater mot slutten av sesongen.

Det blir det dårlig med nå.

- Jeg har merket fremgang den siste tiden. Dette er nok til at alle målene ikke blir oppnådd denne sesongen. Kjipt, men sånn er det, sier hun tappert.

Nå bærer det hjem til Norge for den vanligvis blide alpinisten, før hun har et håp om å komme seg tilbake på skiene i løpet av våren.

- Det er kjip timing på dette. Men det kunne vært mye verre og ha vært noe som hadde holdt meg ute lenger. Kjipt at det skjer på slutten av sesongen, men det er også positivt at det er på slutten av sesongen og at jeg ikke mister alt for mange renn, avslutter Mowinckel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.