RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS-spillerne kullos-forgiftet

FORGIFTET: Hele Manglerud Star-laget ble nemlig kullosforgiftet etter bortekampen mot Tønsberg. Her fra en kamp tidligere i sesongen.
FORGIFTET: Hele Manglerud Star-laget ble nemlig kullosforgiftet etter bortekampen mot Tønsberg. Her fra en kamp tidligere i sesongen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Hallen er uten ventilasjon.

Det holdt på å gå riktig galt søndag. Hele Manglerud Star-laget ble nemlig kullosforgiftet etter bortekampen mot Tønsberg, skriver VG.

Det er ishockeypresident Gerhard Nilsen som er driftssjef for Tønsberg Ishall. Han har følgende forklaring til «nestenulykken».

- Hallen er uten ventilasjon og driftes av Tønsberg kommune på dagtid. På ettermiddag/kveld og i helgene går det på dugnad. Man må lufte manuelt, men på grunn av det flotte været i helgen fikk man ikke luftet skikkelig fordi temperaturen da stiger i hallen, og det igjen gjør at isen ikke vil fryse skikkelig. Dette sammen med den propandrevne ismaskinen er trolig årsaken til problemene. Nå skal rutinene rundt luftingen i hallen gjennomgås og ismaskinen sjekkes, forklarer Nilsen.

Flere av de andre aktørene ute på isen klaget på hodepine etter kampen, og MS-spillerne fikk en dramatisk busstur hjem. De fikk konstatert at det var snakk om kullosforgiftning.

Laget fikk treningsforbud mandag og tirsdag. Torsdag tar laget imot Comet til den siste eliteseriekvalifiseringskampen. MS sikret seg fortsatt spill i eliteserien med seieren over Tønsberg. Kongsvinger møter Tønsberg hjemme og med seier eller uavgjort vil også de forsvare eliteserieplassen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere