*Nettavisen* Sport.

Nå kan du stemme på Zuccarello som All Star-deltager

POENGKONGE I RANGERS: Mats Zuccarello. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

NHL har åpnet avstemningen.

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello er den beste poengplukkeren til New York Rangers denne sesongen, med 22 poeng på 25 kamper.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Likevel er han ikke blant de spillerne som NHL.com viser fram når ligaens offisielle nettside ber leserne om å stemme fram de beste spillerne i ligaen.

To andre spillere i Rangers, Rick Nash og Ryan McDonagh, vises fram sammen med de antatt beste spillerne fra Metropolitan-divisjonen.

Det er nok ingen grunn til å ta det personlig: Heller ikke Alexander Ovetsjkin fra Washington Capitals eller Claude Giroux fra Philadelphia Flyers er blant sine lags kandidater.

Det er likevel fritt fram for å stemme på hvem man vil.

I fjor ble for eksempel Zemgus Girgensons, en høyst middels spiller for Buffalo Sabres, stemt inn i stjernekampen, takket være en massiv innsats fra innbyggerne i hans hjemland, Latvia.

All Star-kampen får et nytt format denne sesongen. Det skal spilles en turnering med tre utespillere på isen fra hvert lag, og med fire lag, ett fra hver divisjon.

Mats Zuccarello kan dermed i teorien få spillere som Sidney Crosby og Jevgenij Malkin som lagkamerater, dersom nordmannen skulle bli valgt inn.

Det er gratis å stemme, men man må registrere seg som bruker på NHL.com for å avgi stemme. Man kan stemme inntil ti ganger per dag.

Denne sesongen skal All Star-kampen spilles i Nashville, 31. januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.