RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kaster Northug seg på trenden

KJØLER SEG NED: Petter Northug tar Ice Bucket Challenge.
KJØLER SEG NED: Petter Northug tar Ice Bucket Challenge. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Nå vil jeg utfordre min gode venn, Justin Bieber.

Petter Northug er kanskje Norges mest omtalte idrettsutøver i media og langrennsløperen har, i tillegg til å vinne rubbel og bit i sporet, også bygd seg opp et image som en frittalende kar med enorm tro på egne evner.

Northugs slengkommentarer mot blant annet noen svenske utøvere opp gjennom årene, har ført til at nordmannen både er elsket og hatet i Sverige.

Mange mener nok at trønderen hadde hatt godt av å «kjøle seg ned litt».

I den svært så populære Ice Bucket Challenge gjør idrettsprofilen nettopp det. Northug la nylig ut en video på Facebook og Instagram der han får seg en kalddusj.

Det er fotballspilleren John Arne Riise, langrennskollega Niklas Dyrhaug og den tidligere realitydeltakeren Audun Sørseth som har utfordret Northug.

Skikongen har det også klart for seg hvem han vil utfordre til det samme.

- Takk for utfordringen. Videre vil jeg utfordre Erna Solberg, Odvar Brå og min gode venn, Justin Bieber, sier Northug før han får isvannet i hodet.

Northugs innlegg har i skrivende stund fått over 2000 likes og nærmere 40 delinger. En rekke mennesker har også kommentert innlegget.

The Ice Bucket Challenge, eller isvannutfordringen, har blitt et fenomen verden over de siste månedene og kjendiser verden over utfordrer hverandre.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere