RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHL-drømmen knust for Martinsen


MÅ VENTE: Andreas Martinsen må foreløpig vente på sin NHL-debut etter at han onsdag fikk beskjed om at han blir flyttet ned til AHL-laget San Antonio Rampage.
MÅ VENTE: Andreas Martinsen må foreløpig vente på sin NHL-debut etter at han onsdag fikk beskjed om at han blir flyttet ned til AHL-laget San Antonio Rampage. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Den norske hockey-proffen fikk den tøffe beskjeden onsdag.

Andreas Martinsen (25) blir foreløpig ikke å se i NHL kommende sesong.

Nordmannen fikk onsdag beskjed om han at blir flyttet ned til AHL-laget San Antonio Rampage etter å ha spilt flere oppkjøringskamper den siste tiden for Colorado Avalanche.

-Kjipt
- Jeg fikk beskjeden om at jeg blir sendt ned til AHL. Sånn er det her, jeg skal nok komme opp igjen iløpet av sesongen, sier Martinsen til Nettavisen.

- Det var kjipt selvfølgelig. De sa jeg hadde bevist at jeg har det som trengs for å spille i NHL, men at jeg bare trenger litt tid på å bli vant til hockeyen her. Så det er bare å kjøre på, spille på meg selvtillit, og sørge for at jeg blir den første de kaller opp, forklarer nordmannen.

Martinsen skal nå starte sesongen for San Antonio Rampage i AHL, men har fortsatt muligheten til å bli kalt opp til Colorado Avalanche og NHL på et senere tidspunkt i sesongen.

- Jeg er klar

Han forteller at klubben tror 25-åringen vil ha godt av å tilpasse seg spillestilen i NHL ved å få spille mange kamper for Rampage.

- Jeg må bli mer vant til de forskjellige systemene. De sa de vurderte å beholde meg som 13. «forward», men at de trodde det ville være bedre for meg å få spille mye, og når jeg da blir kalt opp, så er jeg klar. Så må bare kjøre på og satse på at jeg blir kalt opp, og når jeg blir det så skal jeg sørge for å bli der oppe, sier Martinsen.

Til tross for at han blir sendt ned til AHL, setter han pris på det han har lært de siste ukene.

- Jeg tar med meg først og fremst det at jeg nå vet at jeg kan spille på det nivået her, og at konkurransen er knalltøff, forklarer den norske hockeyproffen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere