RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHL-legende med lammelser etter slag

NHL-legenden Gordie Howe (86) har mistet deler av bevegeligheten på den ene siden av kroppen etter et kraftig hjerneslag søndag.
NHL-legenden Gordie Howe (86) har mistet deler av bevegeligheten på den ene siden av kroppen etter et kraftig hjerneslag søndag. Foto: Richard Wolowicz (AFP)
NHL-legenden Gordie Howe (86) har mistet deler av bevegeligheten på den ene siden av kroppen etter et kraftig hjerneslag søndag.

Howe har også problemer med å snakke, rapporterer Detroit News.

– Høyresiden hans er veldig, veldig svak. Han klarer ikke å stå uten hjelp. Han har veldig, veldig vanskelig for å snakke, sier sønnen Dr. Murray Howe.

Den tidligere Detroit Red Wings-stjernen la opp i 1980. Han vant fire Stanley Cup-titler med Red Wings.

– Han vet hvem han er. Han gjenkjenner folkene rundt seg, men det er vanskelig for ham å komme seg opp og rundt. Derfor er han mer eller mindre lenket til sengen. Vi prøver å gjøre det best mulig for ham, sier sønnen videre.

Howe ble i sommer ryggoperert. Han hadde i sin tid både mål- og poengrekorden i NHL, men er blitt forbigått av en annen legende, Wayne Gretzky. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere