RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHL-spiller: - Jeg angrer dypt

NHL-angriperen Zenon Konopka (til venstre) er blitt utestengt i 20 kamper etter å ha testet positivt på et ulovlig stoff.
NHL-angriperen Zenon Konopka (til venstre) er blitt utestengt i 20 kamper etter å ha testet positivt på et ulovlig stoff. Foto: Derek Leung (Afp)
Zenon Konopka utestengt i 20 kampen.

NHL-angriperen Konopka (33) som til daglig spiller i Buffalo Sabres er blitt utestengt i 20 kamper etter å ha testet positivt på et ulovlig stoff.

Den canadiske Buffalo Sabres-spilleren har ifølge den amerikanske hockeyligaen NHL brutt regelverket, uten at de vil gå i detalj på hvilket stoff det gjelder. Konopka bekrefter selv at han har brukt stoffet.

– Jeg angrer dypt på at jeg har testet positivt for et ulovlig stoff og brutt NHLs regelverk. Jeg tar på meg det fulle ansvaret for denne tabben. Som en profesjonell utøver er jeg ansvarlig for hva jeg putter i kroppen, sa Konopka.

Fra før var 33-åringens fremtid i NHL usikker. Hans kontrakt med Buffalo Sabres går ut i sommer og NHL har gjort det klart at han skal sone de 20 kampene etter at han har signert en ny kontrakt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere