*Nettavisen* Sport.

NHL-spiller kollapset under kamp

SJOKK: Spillerne var sterkt preget etter at Rick Peverley kollapset på innbytterbenken. Foto: Sharon Ellman (AP / NTB scanpix)

Har slitt med hjerteproblemer.

NHL-kampen mellom Dallas Stars og Columbus Blue Jackets natt til tirsdag ble avbrutt da Dallas' Rich Peverley kollapset i innbytterboksen.

Episoden inntraff 6.23 minutter ut i første periode og Peverley fikk medisinsk behandling, mens de andre spillerne reagerte med sjokk.

Heldigvis skal det imidlertid ha gått bra med 31-åringen.

- Rich Peverley har det bra og situasjonen er stabil. Han er ført til sykehus. Med tanke på spillernes emosjonelle tilstand etter hendelsen er kampen utsatt, heter det i en pressemelding fra NHL.

Hjerteproblemer
Så sent som i forrige uke skal Peverley ha stått over en kamp på grunn av uregelmessig hjerterytme. 31-åringen sto også over sesongoppkjøringen på grunn av disse hjerteproblemene.

- Så fort han fikk behandling, kam han til bevissthet igjen. Han var våken og snakket til oss etter det som hadde skjedd, sier lege Gil Salzar i en pressemelding fra Dallas Stars.

Peverley står med sju mål og 23 assist i løpet av 62 NHL-kamper denne sesongen.

- Vi forstår
Dallas-trener Lindy Ruff sier at det hele var dramatisk.

- Det første som slo meg var at han trengte hjelp. Da han kollapset var det bare å glemme kampen og alt annet. Det var bare å rope på en lege. Dette er noe jeg ikke ønsker å oppleve igjen, sier treneren.

Det var Columbus som ledet 1-0 da kampen ble avbrutt.

- Vi forstår at deres spillere er preget og ønsket ikke å spille ferdig kampen. Flere av våre spillere tok også hendelsen tungt, sier Blue Jackets-sjef John Davidson om hendelsen.

HTML EMBED


HTML EMBED


HTML EMBED


Se video:

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag