RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NHL-stjerne saksøkes av ekskjæresten

SAKSØKES: Semjon Varlamov.
SAKSØKES: Semjon Varlamov. Foto: Doug Pensinger (Afp)
Colorado-målvakten skal ha mishandlet sin daværende samboer.

Colorado Avalache-keeper Semjon Varlamov ble i fjor arrestert for vold mot det som var kjæresten hans på den tiden, Jevgenija Vavrinjuk.

Etter at aktoratet i Denver hadde hevdet de ikke kunne dømme Varlamov på grunn av mangelen på bevis, uttalte Vavrinjuk at et sivilt søksmålt kunne bli aktuelt.

Mandag melder TMZ Sports at NHL-stjernens kjæreste har gjort alvor av truslene.

Advokat Keith Fink fører saken på vegne av Vavrinjuk, og mindre hyggelige detaljer kommer fram i rapporten han nå har levert i Colorado.

Varlamov skal for første gang ha gått til fysisk angrep på kjæresten i 2012. Han skal ha sparket og slått henne, selv da hun lå hjelpesløs på bakken.

Vavrinjuk hevder Varlamov har et alkoholproblem og at han gikk til fysisk angrep på henne ved flere anledninger. Etter hvert tilfelle skal Varlamov ha bedt om tilgivelse da han ble edru igjen.

Deler av mishandlingen skal ha foregått i Russland, mens Varlamov spilte for Lokomotiv Jaroslavl. Da naboene ringte politiet og meldte om bråk, skal imidlertid det russiske politiet ha nektet å foreta seg noe på grunn av Varlamovs status.

Politikonstablene tok ham til og med i hånden og ønsket ham lykke til den kommende sesongen, hevder TMZ.

Nå saksøker hun NHL-stjernen for én million dollar.

Varlamov har spilt fem kamper for Colorado Avalanche denne sesongen. Han har tidligere spilt for blant andre Washington Capitals og var en del av Russlands lag som tok VM-gull i 2012.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere