RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge fikk bank av Russland

NUMMER TO: Finn Hågen Krogh maktet ikke å ta igjen russiske Sergey Ustiugov på oppløpet.
NUMMER TO: Finn Hågen Krogh maktet ikke å ta igjen russiske Sergey Ustiugov på oppløpet. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Finn Hågen Krogh var sjanseløs på oppløpet.

Det norske førstelaget med Anders Glørsen og Finn Hågen Krogh var med i teten gjennom hele finalen i sprintstafetten, men måtte se seg slått av Russland.

Alexey Petukhov og Sergey Ustiugov på det russiske førstelaget tok føringen ut på den siste runden og Krogh maktet ikke å komme seg forbi den russiske ankermannnen.

Det norske andrelaget med Ola Vigen Hattestad og Pål Golberg gikk seg inn til en femteplass, 16,5 sekunder bak det russiske vinnerlaget.

Kampen om å få gå på det norske sprintstafettlaget i VM er knallhard. De fire norske løperne som gikk søndagens distanse er ute etter en etappe i VM, det samme er flere andre sterke norske sprintere. I tillegg har Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby sagt at de kanskje kunne tenke seg å gå sammen.

Sprintstafetten i ski-VM i Falun er søndag 22. februar. Dagen før er det fellesstart med skibytte, og der er både Northug og Johnsrud Sundby gullkandidater.

Neste helg er det verdenscuprenn i russiske Rybinsk. Der blir trolig Petter Northug eneste norske herreløper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere