RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MISTET SEIEREN: Jan Schmid (i bildet) og Jarl Magnus Riiber lå i tet fram til det gjensto et par hundre meter, men Riiber gikk i bakken og mistet den ene skien. Dermed ble det bare 10.-plass. Det norske førstelaget fikk tredjeplass.
MISTET SEIEREN: Jan Schmid (i bildet) og Jarl Magnus Riiber lå i tet fram til det gjensto et par hundre meter, men Riiber gikk i bakken og mistet den ene skien. Dermed ble det bare 10.-plass. Det norske førstelaget fikk tredjeplass. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Norge mistet ski og seier

Endte på tiendeplass.

Like før mål gikk Jarl Magnus Riiber i bakken da han var side om side med Tysklands Johannes Rydzek i kampen om seieren. Riiber mistet den ene skien, og Rydzek gikk inn til seier.

Tysklands lag med Rydzek og Fabian Riessle kom seg gradvis nærmere. På siste runde hadde Rydzek og Tyskland, som gikk ut som nummer fem, utlignet Norges forsprang på 53 sekunder.

Riiber og lagkamerat Jan Schmid på Norges annetlag ledet med 37 sekunder til nærmeste konkurrent etter gode prestasjoner i hoppbakken.

Det var kun et par hundre meter igjen til målgang da det ble avgjort. Riiber traff Rydzek med sin høyre ski da de var side om side. Begge gikk i bakken, men Riiber mistet den ene skien. Dermed ble det tøft å skli inn til en pallplass. På oppløpet klarte ikke nordmannen å holde unna for forfølgerne, og med én ski gikk han inn til 10.-plass.

Norges førstelag med Magnus Krog og Håvard Klemetsen gikk inn til tredjeplass, 11,2 sekunder bak Tyskland.

Frankrike ble nummer to. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere