RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen har fått føle en lang sesong på kroppen. Han blir ikke med det norske laget til ishockey-VM i Minsk neste måned.
Landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen har fått føle en lang sesong på kroppen. Han blir ikke med det norske laget til ishockey-VM i Minsk neste måned. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Norge uten Tollefsen i ishockey-VM

– Helsa går dessverre først i 2014.

Landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen har fått føle en lang sesong på kroppen. Han blir ikke med det norske laget til ishockey-VM i Minsk neste måned.

– Helsa går dessverre først i 2014. Satser på at de andre krigerne fra Norge presterer og blør for flagget. Lykke til, boys, skrev Tollefsen mandag kveld via sin Twitter-konto.

Med Färjestad nådde han finalen i SM-sluttspillet. Den hardtspillende backen har slitt med skader og må altså stå over VM.

Fra før er det klart at KHL-proffen Patrick Thoresen, en annen av Norges viktigste spillere de siste mesterskapene, måtte melde forfall til VM. Dessuten henger Mats Zuccarello Aasens deltakelse i en tynn tråd ettersom han spiller NHL-sluttspill for New York Rangers.

Norge skuffet i ishockeyturneringen i OL og tapte samtlige fire kamper. Under fjorårets VM var laget to poeng fra å nå kvartfinalen etter tre seirer og fire tap.

Det norske laget VM-åpner i Minsk mot Italia 10. mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere