Norges kaptein «sprakk» tommelen

En skadet Ole-Kristian Tollefsen forlater isen under VM-kampen i ishockey mellom Russland og Norge i Cez Arena i Ostrava fredag kveld.

En skadet Ole-Kristian Tollefsen forlater isen under VM-kampen i ishockey mellom Russland og Norge i Cez Arena i Ostrava fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Dobbel nedtur for Ole-Kristian Tollefsen.

02.05.15 12:56

OSTRAVA/OSLO (Nettavisen): Norges landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen fikk ingen hyggelig opplevelse på isen under åpningen av VM i Tsjekkia fredag kveld.

Ikke bare måtte han se at Norge ble ydmyket mot Russland med 6-2-tap. Tollefsen måtte også ut med skade, men han bet i seg smertene og fullførte kampen.

Sprakk tommelen
Til Nettavisen forteller han hva som skjedde.

- Jeg sprakk tommelen, sier Tollefsen.

Til tross for at det høres alvorlig ut, er landslagskapteinen klar på at han vil være tilbake til lørdagens oppgjør mot USA.

- Nei, det er ikke noe farlig. Jeg er klar for morgendagens kamp, sier Tollefsen.

Det er godt nytt for de norske iskrigerne. Tollefsen er en av de aller viktigste spillerne, dersom Norge skal ha noe håp om å ta poeng mot lørdagens stornasjon som står på motsatt banehalvdel.

Ydmyket
Norge fikk en grusom åpning på VM med 6-2-tap fredag kveld.

Allerede etter første periode var det meste avgjort, da russerne ledet hele 4-0.

- Vi var ikke med og ga dem for mye plass og rom. Da blir russerne for gode, sier Tollefsen til Nettavisen.

Han tror nok ikke Norge hadde tatt poeng mot et så godt, skjerpet russisk lag, men han mener de gjorde det for lett for stjernegalleriet fra Russland.

- De har et utrolig bra lag, men vi ga dem for mye rom i førsteperioden. Resten av kampen ble en transportetappe for deres del, oppsummerer han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag