RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges kaptein «sprakk» tommelen

En skadet Ole-Kristian Tollefsen forlater isen under VM-kampen i ishockey mellom Russland og Norge i Cez Arena i Ostrava fredag kveld.
En skadet Ole-Kristian Tollefsen forlater isen under VM-kampen i ishockey mellom Russland og Norge i Cez Arena i Ostrava fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Dobbel nedtur for Ole-Kristian Tollefsen.

OSTRAVA/OSLO (Nettavisen): Norges landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen fikk ingen hyggelig opplevelse på isen under åpningen av VM i Tsjekkia fredag kveld.

Ikke bare måtte han se at Norge ble ydmyket mot Russland med 6-2-tap. Tollefsen måtte også ut med skade, men han bet i seg smertene og fullførte kampen.

Sprakk tommelen
Til Nettavisen forteller han hva som skjedde.

- Jeg sprakk tommelen, sier Tollefsen.

Til tross for at det høres alvorlig ut, er landslagskapteinen klar på at han vil være tilbake til lørdagens oppgjør mot USA.

- Nei, det er ikke noe farlig. Jeg er klar for morgendagens kamp, sier Tollefsen. 

Det er godt nytt for de norske iskrigerne. Tollefsen er en av de aller viktigste spillerne, dersom Norge skal ha noe håp om å ta poeng mot lørdagens stornasjon som står på motsatt banehalvdel.

Ydmyket
Norge fikk en grusom åpning på VM med 6-2-tap fredag kveld.

Allerede etter første periode var det meste avgjort, da russerne ledet hele 4-0.

- Vi var ikke med og ga dem for mye plass og rom. Da blir russerne for gode, sier Tollefsen til Nettavisen.

Han tror nok ikke Norge hadde tatt poeng mot et så godt, skjerpet russisk lag, men han mener de gjorde det for lett for stjernegalleriet fra Russland.

- De har et utrolig bra lag, men vi ga dem for mye rom i førsteperioden. Resten av kampen ble en transportetappe for deres del, oppsummerer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere