RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I SAMME GJENG: Petter Northug.
I SAMME GJENG: Petter Northug. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Northug bruker samme støtteapparat

I mai krevde Petter Northugs hovedsponsor at skistjernen byttet ut sitt støtteapparat. Coop åpner nå for å la det få fortsette.

For litt over to måneder siden stilte Coop strenge krav for å fortsette samarbeidet med Northug. Trønderen skapte mye trøbbel for seg selv da han tidlig i mai kjørte bil i alkoholpåvirket tilstand.

Blant kravene var at Northug skiftet ut støtteapparatet han har hatt rundt seg siden bruddet med landslaget i 2013. Men ifølge VG ble skistjernen fulgt opp av lege Are Løset, kiropraktor Tom Magne Jonassen og treningsvenn Stig Rune Kveen under treningsoppholdet i Italia nylig. De var i fjor alle en del av Team Northug.

Avisen mener å vite at Coop var misfornøyd med apparatet rundt Northug lenge før den famøse promillekjøringen i Trondheim. Likevel fortsetter han å bruke de samme personene i forberedelsene til en ny sesong.

- Vårt krav gjaldt Nye Høyder. Vi har ikke tatt stilling til enkeltpersoner, skriver Coops kommunikasjonsdirektør Kristin Paus i en tekstmelding til VG.

Selskapet Nye Høyder sto sentralt i Northugs privatsatsing. I juni ble det klart at Northugs far John og Are Sørum Langås ikke lenger jobber for Nye Høyder. Langås er fortsatt Northugs manager. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere