RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug og Nye Høyder i mekling

I MEKLING: Petter Northug og hans representanter møtte onsdag Nye Høyder til rettsmekling.
I MEKLING: Petter Northug og hans representanter møtte onsdag Nye Høyder til rettsmekling. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Dette er et håp om å komme til enighet.

Petter Northug og hans representanter møtte onsdag Nye Høyder til rettsmekling. Formålet er å unngå en rettssak etter bruddet mellom skistjernen og selskapet.

Ifølge TV 2 ankom Northug Trondheim tinghus tidlig onsdag morgen for å unngå oppmerksomhet. Det ble før helgen kjent at trønderen gikk til motsøksmål mot Nye Høyder etter at selskapet først hadde saksøkt ham for å få erstatning.

Begge parter mener at den andre skylder millioner av kroner. Nye Høyder saksøkte Northug for uberettiget heving av managementavtalen, mens langrennsprofilen hevder at han har betalt selskapet for mye.

- Dette er et håp om å komme til enighet. Vi mener Nye Høyder har fakturert Petter for mye underveis, sier advokat Marius Egeberg til NRK om rettsmeklingen.

Dersom partene ikke blir enige onsdag, går saken til hovedforhandlinger i Sør-Trøndelag tingrett i neste uke. Det er satt av tre dager til rettssaken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere