RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Northug vil ikke la seg bli fotografert

Petter Northug vil ikke la seg avbilde på vei til og fra tingretten eller under rettsmøtet torsdag, melder Adresseavisen.
Petter Northug vil ikke la seg avbilde på vei til og fra tingretten eller under rettsmøtet torsdag, melder Adresseavisen. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Petter Northug vil ikke la seg avbilde på vei til og fra tingretten eller under rettsmøtet torsdag, melder Adresseavisen.

Ifølge Northugs advokat Rasmus Brodtkorp gir ikke langrennsløperen sitt samtykke til å la seg fotografere eller at det gjøres opptak av ham på vei til eller fra rettsmøtet. Det samme gjelder under oppholdet i rettsbygningen.

Domsavsigelsen kan derimot bli lest opp for åpne kameraer. Det besluttet Sør-Trøndelag sist uke.

Til tross for fotoforbudet, må han likevel forberede seg på et stort presseoppbud torsdag. Hele 40 journalister har fått plass i rettssalen. Flest plasser har VG med åtte og TV 2 med sju. I tillegg vil mediene ha flere andre utsendte på plass ved rettslokalet.

Northug er tiltalt for fem brudd på veitrafikkloven og ett brudd på straffeloven etter fyllekjøringen i mai.

Rettsmøtet er berammet som en tilståelsessak, og det er ventet at dommen kommer med en gang forhandlingene er avsluttet. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere