RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Europa-bragd av Storhamar


KNALLSTERKT: Christian Bull og Storhamar overrasket stort da de knuste Geneve-Servette hele 3-0 på borteis.
KNALLSTERKT: Christian Bull og Storhamar overrasket stort da de knuste Geneve-Servette hele 3-0 på borteis. Foto: Eric Lafargue (Getty Images)
Sist oppdatert:
Vant 3-0 på borteis.

GENEVE - STORHAMAR 0-3:

Storhamar fortsetter herjingene sine i Europa og CHL.

Lørdag kveld tok Getliga-laget en knusende sterk seier mot sveitsiske Geneve-Servette da de vant hele 3-0 på borteis.

Scoringer av Hampus Gustafsson, Erik de la Rose og Jacob Berglund sto for målene i det som må kalles en liten hockeybragd.

Det var lagets andre seier på to dager etter at de fredag vant 2-1 borte mot Sparta Praha.

Gjetstene fra Hamar tok ledelsen mot spillets gang da Hampus Gustafsson styrte et skudd inn i mål drøyt 13 minutter inn i første periode. Storhamar kom bedre med etter scoringen og det var dermed ikke så mye å si på at gultrøyene gikk til pause med ledelse.

Den andre perioden fortsatte der den første sluttet. Storhamar hengte godt med på det som skjedde, og etter 5.15 av midtperioden doblet like godt Aleksander Smirnovs menn ledelsen. Erik de la Rose sørget for mål nummer to i overtall - nok en gang etter en styring foran mål.

Også den tredje perioden skulle by på ett mål fra gjestene. Jacob Berglund kom alene med Geneves keeper da det gjensto fire minutter av kampen, og satte kronen på verket med en avslutning opp i nettaket.

Skuddstatistikken endte med 31-20 i favør hjemmelaget, og målvakt Robert Hestmann skal dermed ha en stor del av æren for at alle poengene ble med tilbake til Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere