RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny gigantavtale for Thoresen

Foto: Anders Bakkerud Larsen (Mediehuset Nettavisen)
Tjener godt over 20 millioner kroner.

Ishockeyproffen Patrick Thoresen er blitt enig med KHL-klubben St. Petersburg om ettårsavtale, melder NRK.

Thoresen har hatt en årslønn på godt over 20 millioner kroner. Denne bekrefter KHL-profilen at blir enda bedre.

- Jeg er veldig fornøyd med ny kontrakt. Det var en grei prosess. Selv om vi ikke har vunnet noe, så har klubben satt pris på de personlige prestasjonene og det jeg har gjort for dem, sier Thoresen til NRK.

SKA St. Petersburg ble denne sesongen trent av finske Jukka Jalonen, men han blir erstattet av den tidligere russiske storspilleren Vjatsjeslav Bykov. Det var Bykov som ønsket seg nordmannen i sitt lag.

Bykov var også trener i Salavat Julajev da Thoresen spilte der. I og med den nye kontrakten legger Thoresen sine drømmer om spill i NHL på is.

- Jeg er verken ung eller gammel og har fortsatt en drøm i det fjerne om å spille i NHL, men foreløpig er det lagt på is.

Patrick Thoresen har slitt med en del småskader etter at SKA ble slått ut av KHL-sluttspillet i kvartfinalen. Han er fortsatt usikker om han blir klar spill for Norge i VM i Minsk i mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere