RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BOM: Det ble for mange bom for Tiril Eckhoff.
BOM: Det ble for mange bom for Tiril Eckhoff. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Ny skuffelse for skiskytterjentene

Sist oppdatert:
Tiril Eckhoff fikk det ikke til å stemme på fellesstarten.

KONTIOLAHTI/OSLO (Nettavisen): Tiril Eckhoff var eneste norske deltaker på fellesstarten for kvinner i VM, søndag. Bare de tretti beste i verdenscupen sammenlagt får lov til å gå fellesstarter, og det er bare Eckhoff som har prestert bra nok denne sesongen.

Allerede etter den andre skytingen, var det likevel over for den norske jenta. Med to strafferunder, havnet hun langt bak i feltet, og hun klarte aldri å komme seg opp til de aller, aller beste.

I mål var Eckhoff på en 16.plass, 1.30,3 bak seirende Valj Semerenko fra Ukraina.

Avgjort på siste skyting
Løpet ble avgjort på siste skyting, da Semerenko traff alle fem blinkene. Sammen med henne stod Gabriella Soukalova og Franziska Preuss, men begge de bommet på ett skudd hver.

Det kom også opp flere jenter bakfra, i kampen om medaljene.  Tyske Preuss ble likevel nummer to, mens Karin Oberhofer fra Italia spurtslo Darja Domratsjeva fra Hviterussland i kampen om bronsen.

Skuffende
Det har vært et skuffende mesterskap for de norske skiskytterjentene. Bare på mix-stafetten, hvor de fikk hjelp av gutta, har de klart å ta medalje. I de individuelle rennene, har de aldri vært i nærheten av å hente hjem noe edelt metall.

De svake resultatene har ikke bekymret landslagsledelsen. Det er nemlig i neste sesongs mesterskap på hjemmebane at de norske jentene skal levere. 

Vi både håper og tror at landslagstreneren har rett der, for det som er blitt levert i Finland, har vært for svakt for det norske folk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere