RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nystad-brødrene får fortsette

Langrennstrener Trond Nystad blir med videre.
Langrennstrener Trond Nystad blir med videre. (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Samtlige landslagstrenere i langrenn fortsetter fram til VM i Falun. Det samme gjelder smøresjef Knut Nystad.

Det melder NRK. Nystad hadde i utgangspunktet kontrakt ut denne sesongen. Nystad fikk betydelig med kjeft da de norske slet voldsomt med skiene midtveis i Sotsji-OL.

– Knut Nystad har sagt muntlig ja til å bli med i minst én sesong til. Det samme har kvinnelandslagstrener Egil Kristiansen og herrelandslagstrener Trond Nystad, som også hadde utgående kontrakter, sier langrennssjef Åge Skinstad.

Skinstad selv er enig med langrennskomiteen i Norges Skiforbund om en ny fireårsavtale som kan revurderes etter hver sesong.

Landslagssjef Vidar Løfshus og sprinttrenerne Arild Monsen og Roar Hjelmeset har alle kontrakter som løper til ut VM i Falun.

– Vi håper også Vidar blir med videre etter 2015, og det har vi signalisert tydelig. Heldigvis har vi over et år på oss til å bli enige om det, sier Skinstad.

Tidligere sprinttrener Ulf Morten Aune skal over i en ny rolle. Han har denne sesongen vært sprinttrener sammen med Arild Monsen.

– Ulf Morten skal jobbe mer administrativt, og kommer til å jobbe tett sammen med landslagssjef Vidar Løfshus. Vi er ikke hundre prosent enige om alle detaljer ennå, men vi er veldig glade for at Ulf Morten blir værende i organisasjonen med all sin kunnskap og erfaring, sier Åge Skinstad til NRK. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere