*Nettavisen* Sport.

Nytt målpoeng for Zuccarello

UTLIGNINGEN: New York Rangers feierer Derek Stepans scoring. Foto: Doug Pensinger (Afp)

New York Rangers snudde kampen i løpet av 21 sekunder.

07.11.15 07:15

COLORADO - N.Y RANGERS 1-2:

Mats Zuccarello Aasen sikret sitt ellevte målpoeng for sesongen da New York Rangers tok en sterk borteseier mot Colorado Avalanche natt til lørdag.

Rangers-målvakt Henrik Lundqvist fikk nok å henge fingrene i i den tredje perioden og reddet samtlige 14 av Colorados forsøk på mål.

Lindberg imponerer
Dermed ebbet kampen ut med 2-1-seier for gjestene fra New York.

- De kom hardt og spilte på sitt beste i tredje periode, men i to perioder følte jeg at vi var det beste laget. Vi ga bort et par sjanser i tredje, men fort det meste følte jeg at vi hadde kontroll, sier Lundqvist til Rangers' hjemmeside.

Matchvinner Oscar Lindberg er nå NHLs mestscorende rookie med sju mål.

- Jeg er på en bra flyt akkurat nå, så det gjør det lett å skyte. Så fort jeg ser en sjanse til å skyte, tenker jeg meg ikke om to ganger. Jeg bare skyter, sier Lindberg til NHL.com.

Snudde i løpet av 21 sekunder
Hjemmelaget tok ledelsen i overtall sju minutter ut i den første omgangen. Nathan MacKinnon gjorde det meste på egenhånd, rundlurte Dan Girardi og satte pucken bak Henrik Lundqvist til 1-0.

Ledelsen holdt seg midtveis ut i andre periode da Rangers var i overtall. Zuccarello beholdt roen da han plukket opp en retur foran mål, dyttet pucken videre til Derek Stepan, som utlignet til 1-1.

Kun 21 sekunder senere ble svenske Oscar Lindberg matchviner for gjestene. Fra skrått hold lurte 24-åringen fra Skellefteå pucken inn via målvakt Reto Berra.

Allerede natt til søndag skal Rangers i aksjon igjen. Da er Phoenix motstander på bortebane.

Se New York Rangers' mål:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.