*Nettavisen* Sport.

Nytt tap for Zuccarello og Rangers

1-3: Mats Zuccarelo og New York Rangers tapte hjemme mot Edmonton Oilers. Foto: Bruce Bennett (Afp)

New York-laget har tapt fire av de fem siste.

NEW YORK RANGERS - EDMONTON OILERS 1-3:

Mats Zuccarellos New York Rangers tapte 1-3 for Edmonton Oilers søndag kveld.

Kampen i Madison Square Garden i New York startet dårlig for nordmannen, som var på isen da Edmonton tok ledelsen da det bare var spilt drøye tre minutter. Chris Hagelin sørget imidlertid for balanse i regnskapet tolv minutter ut i perioden. Halvveis i midtperioden gikk gjestene på ny opp i ledelsen ved velkjente Benoit Pouliot som spilte for nettopp Rangers i fjor.

Zuccarello som måtte i utvisningsboksen for høy kølle mot slutten av midtperioden, var på isen også da Edmontons Teddy Purcell satte inn gjestenes tredje mål snaue halvannet minutt før sluttsignalet lød. Rangers-målvakt Henrik Lundqvist satt da på benken, mens hjemmelaget desperat forsøkte å få en utligning med en utespiller mer på isen.

Men isteden var det altså gjestene som fant veien til nettmaskene da Purcell satte pucken i det tomme buret.

Zuccarello scoret 19 mål og hadde 40 målgivende pasninger forrige sesong, og ble med det den nordmannen med både flest mål og flest målpoeng i én NHL-sesong gjennom tidende. I år står nordmannen bokført med 2 mål og 4 målgivende pasninger på 13 kamper. Så langt har han 99 poeng i grunnspillet i NHL og får en ny sjanse til å nå 100 poeng i neste kamp mot Pittsburgh Penguins i New York på tirsdag.

I søndagens kamp hadde Zuccarello to skudd på mål, og var på isen i 15 minutter og 7 sekunder. (©NTB)

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.