RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I FORM: Stavanger Oilers er i kanonform for tiden.
I FORM: Stavanger Oilers er i kanonform for tiden. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Oilers feide Kongsvinger av banen

Sist oppdatert:
Vant hele 8-2 mot bunnlaget.

Foran 4250 tilskuere hadde Stavanger Oilers få problemer med å banke bunnlaget Kongsvinger i egen ishall lørdag. Serielederen ga seg ikke før det sto 8-2.

Jean-Michel Daoust åpnet scoringsballet etter to og et halvt minutt i den første perioden, og det sto 3-1 til hjemmelaget etter de første 20 minuttene. I annen periode økte Stavanger til 5-2, før Tommy Kristiansen og co. la på med tre scoringer i den siste perioden og vant komfortabelt 8-2.

Stavanger leder eliteserien med 41 poeng og er ti poeng foran Sparta Sarpsborg på annenplassen. Det er nesten så det er «rått parti» på serietoppen i norsk ishockey.

Vålerenga ble liggende under med 1-3 mot Stjernen etter de to første periodene, men reiste seg og slo tilbake med 4-3-ledelse like før slutt. Det var bare det at Stjernen reduserte til 4-4 da det gjensto 33 sekunder. I forlengningen ble det ingen scoringer, men Stjernen vant straffeslagkonkurransen og dermed også kampen med 5-4. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere