RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oilers-miss mot Lørenskog

SCORET: Mats Frøshaug ble matchvinner for Lørenskog mot Stavanger Oilers.
SCORET: Mats Frøshaug ble matchvinner for Lørenskog mot Stavanger Oilers. Foto: Kent Skibstad (NTB scanpix)
Stavanger Oilers fortsetter å slite mot Lørenskog.

Lørenskog tok skalpen til Stavanger for annen gang på tre forsøk denne sesongen. Hjemme på Romerike vant laget 2-1 i et jevnt oppgjør.

I en uvanlig målfattig kamp var det Mats Frøshaug som ble matchvinner med sin scoring fire minutter før pause i annen periode.

Lørenskog tok også ledelsen i starten av kampen, da David Laliberte ble assistert av Knut Henrik Spets og Carl Christian Tønseth etter åtte minutter. Snorre Hallem utlignet like før pause i den første perioden.

Ikke avgjort
Lørenskog slo rogalendingene for nøyaktig en måned siden i Stavanger. Da vant de 3-2. I sesongens første serieduell mellom de to øverste lagene i serien vant Oilers 1-0 i Lørenskog.

Med seieren tok klubben fra Romerike innpå Oilers i gullkampen. Sju poeng skiller når det gjenstår 18 kamper i den norske eliteserien i ishockey.

VIF vant
Nykommerne Simon Gamache og François Fortier var svært delaktige i Vålerengas 6-1-seier over tabelljumbo Kongsvinger. Canadierne fikk klarsignal for å spille oppgjøret fra Utlendingsdirektoratet (UDI) lørdag morgen.

Nyervervelsene var involvert i tre av målene sammen, mens det kun var lagets fjerde scoring der ingen av dem bidro. Totalt ble det tre mål og en assist på Fortier, ett mål og tre assist på Gamache.

Etter en dårlig første halvdel av sesongen begynner VIF å komme på rett spor igjen, selv om det ble tap mot Oilers i forrige runde. På de fem siste kampene er det blitt fire seirer. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere