*Nettavisen* Sport.

Oilers tapte igjen: - Det var i hvert fall ikke ufortjent

SCORET; MEN TAPTE: Christian Dahl-Andersen og Stavanger Oilers. Her fra en kamp mot Ocelari Trinec i Champions Hockey League.

SCORET; MEN TAPTE: Christian Dahl-Andersen og Stavanger Oilers. Her fra en kamp mot Ocelari Trinec i Champions Hockey League. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

I ferd med å miste tabelltoppen.

22.11.15 22:12

FRISK ASKER - STAVANGER OILERS 4-3 e.f.
LØRENSKOG - KONGSVINGER 5-1

Stavanger Oilers gikk på sitt andre strake tap borte mot Frisk Asker søndag. Det sto 3-3 etter ordinær tid, men med 34 sekunder igjen av spilleforlengelsen scoret Mathias Saksvik Baar for hjemmelaget.

- Det var i hvert fall ikke ufortjent at Frisk vant. Jeg synes det var en bra hockeymatch, egentlig. Det kunne ha bikka begge veier, sier Oilers-spiller Christian Dahl-Andersen til Nettavisen.

Han scoret kampens første mål i overtall halvveis ut i første periode. Connor Gaarder utlinget så i et Frisk-overtall mot slutten av perioden. Seinere i oppgjøret tok hjemmelaget føringen både med 2-1 og 3-2.

- Vi var ikke flinke nok med pucken til å spille sånn vi ønsker å gjøre. Vi bør klare å ha pucken mer i laget og spille ut motstanderne mer. Det gjaldt både i denne kampen og i den forrige, analyserer Oilers-veteranen.

Jevnt i toppen

Siddisene er nå i ferd med å miste tabelledelsen til et formsterkt Lørenskog. Romerikingene sendte Oilers hjem uten poeng forrige runde etter å ha vunnet 6-3.

Nå er Lørenskog à poeng med Stavanger Oilers etter at de slo Kongsvinger 5-1, deres tiende strake seier. Begge lagene har 42 poeng, men Stavanger leder på innbyrdes oppgjør.

- Lørenskog har vært hetere enn oss i det siste. De har en hengekamp også, så hvis de vinner den er de forbi oss. Vi må tenke på vårt eget spill og satse på at vi klarer å snu trenden i neste kamp, sier Christian Dahl-Andersen til Nettavisen.

Frisk er nummer tre med 36 poeng, det samme som Sparta på fjerdeplass. Nettopp Sparta venter på Oilers i Stavanger i torsdag.

- Vi har en ekstra trygghet når vi spiller hjemme i DNB Arena og må brette opp ermene i den kampen. Det er ingenting annet enn tre poeng som gjelder for oss mot Sparta, konstaterer Dahl-Andersen.

VIF målløse på Hamar

Lørenskog stoppet tabelljumbo Kongsvingers oppsving etter seirer over både Storhamar og Vålerenga.

Mot slutten av første periode sto det 1-1 i Lørenskog ishall, men etter Steffen Thoresens ledermål ga romerikingene aldri fra seg ledelsen igjen.

På Hamar gikk Vålerenga målløse av banen for annen kamp på rad da de tapte 0-1 for Storhamar. Mikael Zettergren ble kampens eneste målscorer etter drøyt halvspilt tredjeperiode.

Lillehammer hadde kjempet seg til en tilsynelatende trygg 3-1-ledelse, men Manglerud Star kjempet seg tilbake og vant 4-3 etter straffer på hjemmebane.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.