RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OL-medaljen glapp for Bøkko

INGEN MEDALJE: Håvard Bøkko måtte ta til takke med en sjetteplass på lørdagens 1500-meter i OL.
INGEN MEDALJE: Håvard Bøkko måtte ta til takke med en sjetteplass på lørdagens 1500-meter i OL. Foto: Jon Eeg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det ble ingen suksess på 1500-meteren.

Håvard Bøkko maktet ikke å gå seg inn på pallen under lørdagens 1500-meter i Sotsji. Nordmannen ble til slutt nummer seks.

Polske Zbigniew Brodka tok OL-gullet med tiden 1:45.006, kun tre fattige tusendeler foran nederlandske Koen Verweij. Brodkas OL-gull er Polens første medalje på skøyter for menn noensinne. Canadiske Denny Morrison tok bronsen.

- Kjedelig
Håvard Bøkko gikk i det 15. paret, mot canadiske Denny Morrison. Bøkko fikk til en god avslutning, men var på defensiven gjennom hele løpet og tapte parduellen.

- Det er kjedelig. Jeg går årets beste løp, men det holdt ikke. Jeg åpnet bra, men måtte veksle bak Denny (Morrison) på siste runde og da ble det vanskelig. Så å si umulig. I hele uka har jeg følt meg bra, og jeg visste at jeg kom til å prestere. Bare synd at noen var enda bedre, sa Håvard Bøkko tydelig preget til TV 2.

-Veldig skuffet
Sverre Lunde Pedersen ble nummer åtte, 66 hundredeler bak gullet. Håvard Lorentzen ble nummer 16, mens Simen Spieler Nilsen ble nummer 36.

– Jeg er veldig skuffet. Igjen tapte jeg mye på andrerunden. Å gjøre noe med det blir min arbeidsoppgave framover, sa Pedersen til NTB.

Her finner du fullstendig resultatliste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere