RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ola Vigen Hattestad og Katja Visnar har blitt foreldre

Katja Visnar og Ola Vigen Hattestad har blitt foreldre.
Katja Visnar og Ola Vigen Hattestad har blitt foreldre. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Ludvig ble født tirsdag kveld.

Skiparet Ola Vigen Hattestad og Katja Visnar (Slovenia) ble tirsdag kveld foreldre for første gang. Ludvig ble født frisk og rask på Lillehammer sykehus.

Gratulasjonene har strømmet inn etter at den gledelige nyheten ble sluppet.

- Dette er veldig spesielt. Det var veldig emosjonelt da gutten var ute. Da gikk det opp for meg at vi er blitt en familie vi også, sier Hattestad til Aftenposten.

Han skulle egentlig gått verdenscupåpningen i finske Kuusamo til helgen, men meldte avbud mandag kveld da det ble klart at fødselen var nært forestående. Hattestad, som er olympisk mester i sprint, vil gjenforens med verdenscupsirkuset snart. Det samme ønsker den nybakte mammaen, som konkurrerer for Slovenia.

Hattestad og Visnar har vært et par i mange år, og med unnak av ett år i Slovenia, har de bodd i Norge. Navnevalget på sønnen er i så måte valgt med omhu.

- Han er oppkalt etter bestefaren til Katja. Riktignok skrev han navnet sitt med k, men vi syns Ludvig er så fint. Vi måtte ha et navn som passet på begge sider, sier Hattestad til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere