RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pappa Northug: - Vi kommer til å være utilgjengelige

- VIL VÆRE UTILGJENGELIGE: John Northug kom med en kort kommentar etter Petter Northugs promillekjøring mandag.
- VIL VÆRE UTILGJENGELIGE: John Northug kom med en kort kommentar etter Petter Northugs promillekjøring mandag. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
John Northug har uttalt seg etter sønnens promillekjøring.

Det eneste man har hørt fra Petter Northug siden han søndag kjørte og krasjet bilen sin i beruset tilstand, for så å stikke fra åstedet, er en uttalelse der han innrømmer å ha kjørt bilen, beklager sine handlinger, og sier han er beredt til å ta straffen.

- Jeg er fullt innforstått med offentlighetens forventning om at jeg i løpet av nærmeste fremtid må fortelle mer om hendelsen. Det vil jeg gjøre når jeg har tenkt grundig igjennom situasjonen sammen med mine nærmeste, het det videre i uttalelsen fra 28-åringen.

Ifølge Aftonbladet har Northug gått i skjul hjemme hos foreldrene på gården utenfor Mosvik. Den svenske avisen er den første til å få en kommentar fra langrennsstjernens nærmeste familie.

- Vi kommer til å være utilgjengelige i en periode. Vi ber om at alle respekterer dette, skriver Northugs far, John Northug, i en melding.

Følg utviklingen i Northug-saken:


Se video: Her fraktes Northugs bil til Statens vegvesen:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere