Gå til sidens hovedinnhold

Petter Northug står over Blink skifestival

Kommer ikke til å delta på Blink skifestival, som arrangeres i Sandnes.

Petter Northug står over Blink skifestivalen som begynner onsdag 1. august og varer frem til lørdag 4. august. Det bekrefter langrennsherrenes landslagstrener Arild Monsen i en pressemelding.

-Petter har de siste dagene vært lav på energi og kjenner seg ikke i form til å konkurrere, sier landslagstrener Arild Monsen.

- I samråd med Petter har jeg derfor tatt beslutningen om at han ikke går Blink, noe vi begge synes er svært beklagelig for arrangøren, men hensynet til helsetilstand må dessverre prioriteres.

-Petter har trent veldig bra over en god periode, men slik situasjonen er nå har vi ikke «råd til» å ta noen sjanser med tanke på den kommende skisesongen, sier Monsen og viser også til neste ukes treningssamling i Steinkjer hvor Petter skal være med.

Northug har tilbragt den siste tiden i Spania med familien sin. Før han dro, slo han resten av landslagsherrene i jaktstart-renn på rulleski i Kristiansand.

Petter Northug meldte sitt comeback på landslaget sent i april i 2018. Da var det fem år siden han sist var en del av det stjernespekkede laget. Nå er han en del av sprintlandslaget.

Les mer

Sykdomstrøbbel for Tarjei Bø

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her