RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Pølsa» utskrevet fra sykehus

UTSKREVET: Tirsdag fikk Øystein Pettersen reise hjem fra sykehuset.
UTSKREVET: Tirsdag fikk Øystein Pettersen reise hjem fra sykehuset. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Øystein Pettersen er hjemme igjen.

Natt til mandag ble Øystein Pettersen innlagt på sykehus.

Hveken legene eller «Pølsa» visste hva som var feil, men han skrev følgende under et bilde han la ut på Instagram:

«Avslutter uka med overnatting på Ahus, med lav puls og med en kropp som binder væske. Hva som er galt vet vi ikke ennå, men siden fredag har kroppen vært i ubalanse. Ligger an til en rolig start på kommende uke.»

Etter et par rolige dager melder Pettersen nå på Instagram at han er utskrevet fra sykehus og på vei hjem.

Fortsatt er det ikke kommet klarhet i hva som feiler «Pølsa», men skiløperen håper han blir frisk igjen etter en rolig periode.

Tirsdag skriver han følgende under et nytt bilde på det sosiale mediet:

«Kroppen er fortsatt ikke i balanse , men jeg er frisk. Hjerte, nyrer, lever, blod, blodtrykk, elektrolytter og næringsstoffer, alt er bra. Har fortsatt mye væske overflødig innabords, og jeg må tilbake til ahus imorgen for flere prøver. Vi tror at kroppen ordner dette selv, gjennom hvile, godt kosthold og gjennom kvalitetstid med familien :-) Når jeg kan trene igjen vet jeg ikke, det eneste jeg vet er at jeg skal bruke den tida det tar. I tillegg skal jeg ta lærdom av hendelsen, slik at jeg kan fortsette med langrennssporten og utvikling. Til det trenger jeg en kropp som fungerer», skriver han på sin Instagram-konto.

På vei hjem. Kroppen er fortsatt ikke i balanse , men jeg er frisk. Hjerte, nyrer, lever, blod, blodtrykk, elektrolytter og næringsstoffer, alt er bra. Har fortsatt mye væske overfløoverflødig innabords, og jeg må tilbake til ahus imorgen for flere prøver. Vi tror at kroppen ordner dette selv, gjennom hvile, godt kosthold og gjennom kvalitetstid med familien :-) Når jeg kan trene igjen vet jeg ikke, det eneste jeg vet er at jeg skal bruke den tida det tar. I tillegg skal jeg ta lærdom av hendelsen, slik at jeg kan fortsette med langrennssporten og utvikling. Til det trenger jeg en kropp som fungerer. Jeg vil takke alle som har hjulpet meg på #Ahus. Legene generelt og sykepleierne spesielt. Dere gjør en fantastisk jobb. Eneste jeg har å utsette noe på er kaffen. Takk til alle som har sendt tanker og meldinger også. Jeg er ikke bekymret, så da trenger ikke dere være det heller. Ha en god dag videre alle sammen. Det skal jeg. #dundrevidere #takknemlig

Et bilde publisert av Øystein pettersen (@oeysteinpettersen) tirsdag 06. Okt.. 2015 PDT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere