RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangers-eier «tvinger» Zucca til Notodden

VANT: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers vant 4-3 over Colombus Blue Jackets natt til tirsdag, norsk tid.
VANT: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers vant 4-3 over Colombus Blue Jackets natt til tirsdag, norsk tid. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello må på blues-festival i Norge.

NY RANGERS – COLUMBUS 4-3

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello kan fort måtte ta turen til Notodden denne sommeren, i hvert fall hvis han vil holde seg inne med sjefen. I tillegg til å være eier av New York Rangers spiller James Dolan også i et band som heter JD & the Straight Shot.

Dolan pleier ikke å bevege seg mye blant pressen i løpet av sesongen, men etter kampen mot Columbus Blue Jackets avbrøt han Nettavisens intervju med Zuccarello for å fortelle at han forventer å se sin arbeidstaker blant publikum når JD & the Straight Shot inntar Notodden blues festival til sommeren.

- Kommer du til å være i Norge da?, spør Dolan og peker på datoen 31. juli på mobilen.

- Ja, hvis jeg ikke er her så er jeg hjemme, svarer Zuccarello.

- Så da kommer du og ser meg?

- Ja, men du må minne meg på det. Jeg kommer til å glemme det.

- Hvordan høres dette ut? Hvis du husker å komme så skal jeg huske å betale deg, spøker Dolan som skylder Zuccarello 4,5 millioner dollar neste år.

Snuoperasjon

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Dolan var i godt humør etter kampen.

Rangers lå under 2-3 med mindre enn ett minutt igjen å spille i tredje periode, men Derek Stepan sørget for spilleforlengelse, og fire minutter senere avgjorde han kampen for hjemmelaget.

- For å kunne lykkes i sluttspillet må du kunne omstille deg når kampen står og vipper, og vi har klart å finne måter å vinne kamper på når vi ikke har vært så skjerpet som vi har lyst til å være, sa Stepan etter kampen.

Rangers tok ledelsen i både første og andre periode, men ga den fra seg begge gangene.

- Det var deilig med seier. Vi spilte ikke vår beste kamp i dag, men vi tar to poeng for det, sier Zuccarello til Nettavisen.

Førsteseed
Blåtrøyene er kun to poeng unna å sikre seg President’s trophy som beste lag i grunnspillet. Det betyr at Rangers trenger kun en seier eller to tap i spilleforlengelse på de siste tre kampene.

Rangers gjør seg ferdig med grunnspillet på lørdag mot Washington Capitals, og Zuccarello sier at laget gleder seg allerede til sluttspillet.

- Nå begynner moroa. Det er nesten sånn at vi bare skulle lagt oss i kveld og sovnet og så er det sluttspill. Men vi må fortsatt spille. Vi har poeng å spille om. Vi har lyst til å prøve å vinne hele greiene, sier Zuccarello til Nettavisen.

Martin St. Louis ga Rangers ledelsen 1-0 etter 5,38 minutter ut i sesongen. Matt Calvert utlignet etter 17,20 minutter. Rangers tok en ny ledelse ved Dan Girardi kun 36 sekunder ut i andre periode. Marko Dano gjorde 2-2 etter 14,42 minutter i samme periode.

Etter 8,14 minutter i tredje periode ga Brandon Dubinsky bortelaget sin første ledelse i kampen. Kun 28 sekunder gjensto av perioden da Derek Stepan utlignet for blåtrøyene. Samme mann avgjorde kampen for Rangers etter 4,10 minutter ut i spilleforlengelse.

(Høydepunkter med tillatelse fra Viaplay.no)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere