*Nettavisen* Sport.

Rangers fikk juling uten Zuccarello

IKKE DAGEN: Martin St. Louis og Henrik Lundquist fortviler på New York Rangers' benk. Foto: Kathy Kmonicek (Ap)

- Vi vet ikke hva som skjedde i midtperioden.

13.10.14 17:12

NEW YORK RANGERS - TORONTO MAPLE LEAFS 3-6:

Kort tid før sesongens første hjemmekamp, kunngjorde New York Rangers at Mats Zuccarello Aasen ikke var med i troppen da Toronto Maple Leafs kom på besøk natt til mandag.

Zuccarello har måttet tåle mye juling i årets to første kamper, etter først å ha havnet i slåsskamp med T.J. Oshie mot St. Louis Blues, før han ble taklet knallhardt av Jack Skille mot Columbus sist.

Nordmannen varmet opp sammen med resten av laget foran torsdagens kamp, men måtte altså kaste inn håndkleet og ble erstattet av Jesper Fast.

- Vi får vite mer om statusen hans i morgen, sa trener Alain Vigneault.

- Ingen forklaring
Fra tribuneplass fikk Zuccarello se at New York Rangers bli feid av banen i det som skulle bli en fest i årets første hjemmekamp i Madison Square Garden.

Gjestene fra Canada gikk til slutt seirende av banen med 6-3-seier. New York-laget tapte midperioden 1-5, og dette er femte året på rad at laget taper den første hjemmekampen i sesongen.

Rangers-trener Vigneault var en skuffet mann etter kampen.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde i andre periode. Det virket som de skapte noe hver gang de hadde muligheten. Vi har ingen forkaring akkurat nå, sa Vigneault ifølge New York Times.

Lundquist tatt ut
Vanligvis solide Henrik Lundquist reddet bare 18 av 24 skudd natt til mandag og ble tatt ut av buret i den andre perioden.

- Det var selvfølgelig skuffende. Det er en del vi må øve mer på. Jeg tror alle føler det Toronto er et bra lag og kom med mye fart inn i soen vår og skapte noen muligheter, sa Lundquist til klubbens hjemmeside.

Martin St. Louis mener Rangers trenger tid på å sette laget.

- Vi prøver fremdeles å finne identiteten vår, med mange nye spillere i laget. Vi lærer på veien, sa St. Louis.

Torontos Phil Kessel noterte seg for én scoring og to assists og ble kåret til banens beste spiller.

Når det gjelder Mats Zuccarello Aasen, sier trener Vigneault at Rangers vet mer om nordmannens tilstand i løpet av mandagen.

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.