*Nettavisen* Sport.

Rangers gjorde slutt på måltørken

VANT: Mats Zuccarello og New York Rangers tok en etterlengtet seier da de slo Columbus Blue Jackets 2-1 fredag. Foto: Maddie Meyer (Afp)

Opptur for Mats Zuccarellos lag.

Etter to strake 0-3-tap slo New York Rangers tilbake og vant 2-1 i bortemøtet med Columbus Blue Jackets i NHL fredag.

Mats Zuccarellos lag fikk dermed ett oppsving etter en tung uke. Rangers var uten nettkjenning både mot byrival New York Islanders og Boston Bruins, men i Columbus løsnet det.

Da Marc Staal ordnet 1-0 tidlig i midtperioden, var det Rangers' første mål på over 145 minutter. Kort tid senere doblet Chris Kreider ledelsen.

- Han var viktig
Derek Stepan, som var tilbake fra skade, var nest sist på pucken ved begge scoringene. Etter kampen fikk han velfortjent skryt fra sjefen.

– Det er ingen tvil om at han var veldig viktig for at vi vant. Alle vet at Derek er en solid toveisspiller, og han viste det igjen i kveld, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge nhl.com.

Columbus fikk håpet tilbake da Scott Hartnell reduserte til 1-2 tre minutter ut i tredje periode, men Ohio-laget måtte til slutt tåle å gå på sitt fjerde strake tap.

God Lundqvist

Rangers holdt unna vertenes sluttspurt takket være en meget god Henrik Lundqvist. Den svenske målvakten gjorde 11 av sine 35 redninger etter Hartnells redusering.

- Det var en morsom, men utfordrende kamp å spille. De satte mye press på oss, men vi ønsket å slå tilbake med en seier. Det spiller ingen rolle hvordan du gjør det. Vakkert var det ikke, men vi fant en måte å vinne på, sa Lundqvist.

Zuccarello fikk 17 minutter på isen for New York Rangers fredag. Nordmannen noterte ingen skudd på mål og endte med -1 i pluss/minus-statistikken. 27-åringen var på isen under det ene målet til Columbus Blue Jackets. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.