RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HELT: Mackenzie Skapski har ikke gjort seg bort når han har fått sjansen i New York Rangers.
HELT: Mackenzie Skapski har ikke gjort seg bort når han har fått sjansen i New York Rangers. Foto: Gary Wiepert (Ap)

Rangers-helten: - Kunne ikke bedt om noe mer

New York Rangers vant mot Buffalo Sabres.

NEW YORK RANGERS - BUFFALO SABRES 2-0:

20-årige MacKenzie Skapski holdt nullen i sin annen NHL-kamp, og backen Keith Yandle scoret sitt første mål for New York Rangers. Det ga 2-0-seier over Buffalo Sabres lørdag.

Lykkelig

MacKenzie Skapski er lagets tredjekeeper og stiller vanligvis i skyggen av Henrik Lundqvist og Cam Talbot, men lørdag var han helten for Rangers med flere strålende redninger i sin 2. NHL-kamp fra start.

- Jeg fikk seieren i debutkampen min, og nå holdt jeg nullen. Jeg kunne ikke bedt om noe mer, sa Skapski etter kampen.

Han debuterte mot Sabres for tre uker siden i en 3-1-seier.

- Jeg var litt nervøs før kampen, men ute på isen følte jeg meg ganske rolig. Gutta gjorde det enkelt for meg ved å gjøre det vanskelig for Buffalo. Jeg måtte gjøre bare to eller tre vanskelige redninger, sa han.

Vunnet 13 av 16
Martin St. Louis brøt en pasning og fastsatte resultatet i tomt bur 32,7 sekunder før slutt, men det var Yandles mål tidligere i 3. periode og Skapskis 20 redninger som avgjorde kampen. 28-årige Yandle har vært i klubben bare to uker etter at han ble hentet fra Arizona Coyotes rett før overgangsfristen.

Rangers har tatt poeng i 15 av sine 16 siste kamper og vunnet 13 av dem. Det har ikke bare ført laget til topps i Metropolitan-avdelingen, men også i kampen om Presidents' Trophy som går til grunnseriens beste lag i NHL.

Med seieren i Buffalo tok Rangers igjen Anaheim Ducks, som før lørdagens kamper hadde to poengs ledelse på en rekke klubber.

Stolpetreff

Rangers herjet med Sabres i lagenes to tidligere møter denne sesongen og vant til sammen 9-2, men det ble vanskeligere lørdag. Rangers dominerte kampen, men Anders Lindbäck i hjemmemålet var både god og heldig. Han reddet 31 skudd, og fire ganger smalt pucken i målstolpene bak ham.

Derick Brassard, J.T. Miller (fylte 22 år lørdag), Martin St. Louis og Jesper Fast traff alle målstolpene. 16 av gjestenes 18 utespillere noterte skudd på mål, Rick Nash hele fem stykker. Mats Zuccarello spilte 15.25 minutter og hadde to skudd på mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere