RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangers må klare seg uten Zucca

STÅR OVER: NHL-proff Mats Zuccarello Aasen.
STÅR OVER: NHL-proff Mats Zuccarello Aasen. Foto: Bruce Bennett (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nordmannen spiller ikke skjebnekampen.

Mats Zuccarello er med lagkameratene i New York Rangers til Tampa, men blir ikke klar til tirsdagens svært viktige vinn eller forsvinn-kamp.

- For å være krystallklar: Mats Zuccarello reiste med laget til Tampa, som han gjorde det i kamp tre og fire og kamp seks i Washington. Men han spiller ikke tirsdag kveld, skriver journalist Andrew Gross på Twitter. Gross dekker Rangers' kamper for avisene The Record og Herald News.

Etter å ha tapt 0-2 for Tampa Bay Lightning hjemme i Madison Square Garden søndag kveld ligger blåtrøyene under med 1-3 i kamper i Eastern Conference-finalen. Zuccarellos klubb har dermed kniven på strupen i tirsdagens kamp i Amalie Arena. En eventuell sjuende kamp spilles i New York fredag kveld.

- Vi er glade for at Zuccarello stadig blir bedre, men i øyeblikket må vil likevel gå videre uten ham, sa trener Alan Vigneault til VG etter søndagens kamp. Han la til at det er svært usikker når nordmannen er tilbake på isen igjen. Dersom ikke Rangers vinner tirsdagens sjette kamp, er sesongen over for laget i år, og da blir det ikke mer spill på Zuccarello før neste sesong. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere