RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mats Zuccarello og New York Rangers vant nok en treningskamp onsdag.
Mats Zuccarello og New York Rangers vant nok en treningskamp onsdag. Foto: Adam Hunger (Ap)

Rangers-seier i generalprøven

Mats Zuccarello endte uten poeng da New York Rangers slo Boston Bruins 3-2 i den siste kampen før sesongstarten i NHL.

Nordmannen spilte totalt 15.21 minutter av onsdagens oppgjør i Madison Square Garden. Zuccarello, som startet i førsterekka med Rick Nash og Derick Brassard, nøyde seg med to skudd på mål og var ikke på isen ved noen av scoringene.

«Generalprøven» før sesongstarten borte mot Chicago Blackhawks var både positiv og negativ sett med Rangers-øyne. Laget startet svakt og havnet under 0-1 allerede etter 40 sekunder, men tok seg kraftig opp mot slutten av annen og i tredje periode.

Dessuten var keeper Henrik Lundqvist tidvis som en levende vegg foran målet. Han reddet 39 av 41 skudd.

Gleder seg

– Vel, «Hank» er klar, sa trener Alain Vigneault om svensken som bare har spilt et fåtall kamper i oppkjøringen.

– Jeg synes det var en god kamp for meg. Jeg hadde bare spilt én og en halv kamp før denne, så jeg ønsket virkelig å bli testet. Nå har vi en uke til med trening og forberedelser. Jeg ser virkelig fram til å komme i gang, svarte Lundqvist selv ifølge Rangers-bloggen Blueshirts United.

Trenerfavoritten «Zucca»

Godt hjulpet av sin solide sisteskanse, snudde New York-laget kampen i løpet av de fire siste minuttene av midtperioden. Viktor Stålberg utlignet før JT Miller fikset 2-1, begge assistert av Ryan McDonagh.

Miller er for øvrig en av kandidatene til å kapre den andre «sikre høyreving-plassen» i Rangers' NHL-tropp. Vigneault sa før kampen at ingen har tatt den åpne plassen ved siden av lagets fem fremste løpere. Det betyr at han rangerer Zuccarello som lagets førstevalg som høyre ving.

Blackhawks neste

Zuccarellos rekkekamerat Rick Nash trygget Rangers' ledelse etter 5.21 minutter av den tredje perioden. På tampen satte Brett Connolly inn Bruins' trøstemål – hans andre scoring for kvelden.

20 sekunder før slutt fikk Mats Zuccarello en tominutters utvisning for å skyte pucken over vantet.

Rangers har vunnet sine tre siste treningskamper mot henholdsvis Bruins, Philadelphia Flyers og New Jersey Devils. Første NHL-kamp spilles 7. oktober. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere