RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TROFE: New York Rangers sikret seg Presidents trophy natt til onsdag.
TROFE: New York Rangers sikret seg Presidents trophy natt til onsdag. Foto: Ed Mulholland (Reuters / NTB scanpix)

Rangers sikret Presidents' trophy

Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen ble hvilt da Rangers vant mot rivalen.

Mats Zuccarello var ikke på isen da New York Rangers kunne feire Presidents' Trophy etter 4-2-seieren over New Jersey Devils tirsdag.

Anaheim Ducks ligger fire poeng bak Rangers, men med kun to kamper igjen har de ikke mulighet til å gå forbi New York-laget.

Det betyr at Zuccarellos lag vil få hjemmebanefordel så lenge de er med i sluttspillet og jakten på Stanley Cup-trofeet.

- Jeg er veldig stolt av laget, men vi vet godt at vi kommer til å bli bedømt ut ifra hvordan vi gjør det i sluttspillet. Så dette var det første steget, og nå er vi klare for det neste, sa trener Alain Vigneault til Rangers' hjemmeside etter kampen.

Bonus
Mot Devils sørget Kevin Hayes og Ryan McDonagh for 2-1-ledelse til New York-laget etter første periode. Etter en målløs annen periode fastsatte James Sheppard og Carl Hagelin sluttresultatet til 4-2 i den siste. Seieren var Rangers' 52. for sesongen.

- Vi ønsker naturligvis å oppnå større ting. Dette var bare en bonus. Det viser bare at vi har vært stabile fra start til mål denne sesongen, sa målscorer Hayes om seieren i grunnspillet.

Patrik Elias og Carl Hagelin scoret for vertene.

Rekordjakt
Ifølge Rangers-reporter John Giannone ble Zuccarello spart på grunn av det trener Alain Vigneault kaller «en sår kropp».

For Rangers gjenstår to kamper i grunnspillet i NHL. De spilles mot henholdsvis Ottawa og Washington. Får de med seg to poeng fra de kampene, vil de sette ny franchise-rekord i grunnspillet. Etter seieren mot Devils ligger de kun ett poeng bak poengsummen fra 93/94-sesongen (112) hvor de også gikk helt til topps i sluttspillet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere