RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
For andre gang på rad denne uken har New York Rangers og Mats Zuccarello vunnet 2-1 over Pittsburgh Penguins på bortebane.
For andre gang på rad denne uken har New York Rangers og Mats Zuccarello vunnet 2-1 over Pittsburgh Penguins på bortebane. Foto: Charles Leclaire (Reuters)

Rangers-stjerne: - Man får gåsehud når slikt skjer

Sist oppdatert:
Zucca og Rangers fortsetter å imponere.

Mats Zuccarello og New York Rangers er bare én seier unna avansement til kvartfinalen i årets NHL-sluttspill etter 2-1-seieren over Pittsburgh Penguins natt til torsdag.

Etter fire kamper står det nå 3-1 sammenlagt til Rangers, og lagene skal spille best av sju kamper.

- Man får gåsehud når sånn som dette skjer, sier Carl Hagelin til Aftonbladet etter kampen.

Rangers slo Penguins 2-1 på bortebane for andre gang på like mange kamper denne uka. Zuccarello noterte seg ikke for poeng.

Det var hjemmelaget som var i slaget i første periode. Patric Hornqvist åpnet scoringsballet og sikret kampens første nettkjenning etter bare to minutters spill. Ben Lovejoy og Paul Martin fikk notert hver sin målgivende pasning.

Først 17 minutter ut i andre periode var det Rangers' tur. Derick Brassard sto for utligningen etter forarbeid av Rick Nash og Ryan McDonagh. Flere mål kom det ikke i full tid. Dermed måtte det forlengning til for å avgjøre kampen.

Hayes avgjorde
Der avgjorde Kevin Hayes for Rangers etter bare tre minutters spill. Unggutten satte pucken i nettet etter at Pittsburgh-keeper Marc-Andre Fleury hadde kommet ut av posisjon etter et sammenstøt mellom flere spillere.

– Det målet kommer jeg definitivt til å huske, sa Hayes til klubbens nettsider etter at de verste jubelscenene hadde lagt seg.

– Mine to rekkekamerater jobbet hardt for å få pucken inn mot mål, og jeg hadde bare flaks at den havnet akkurat på kølla mi, tilføyde matchvinneren.

Veteranen Martin St. Louis fikk notert målgivende pasning på den avgjørende scoringen.

– Vi er ett skritt nærmere, men alt handler om å få den fjerde seieren. Serien spilles ikke til tre. Ingenting er oppnådd ennå, sa han etter kampen.

Stor Lundqvist
Rangers-keeper Henrik Lundqvist noterte 22 redninger og holdt gjestene inne i kampen da Pittsburgh styrte begivenhetene i første periode.

– Han var helt fantastisk. I starten ga vi han ikke mye hjelp, men han berget oss. Det er sånt bare han gjør, sa matchvinner Hayes.

Mats Zuccarello ble registrert med ett skudd på mål, og nordmannen fikk boltre seg på isen i nesten 18 minutter.

Kampen i Pittsburgh natt til torsdag var den fjerde lagene imellom. Kamp nummer fem spilles natt til lørdag på Rangers' hjemmeis i Madison Square Garden.

I øyeblikket står 3-1 sammenlagt i kamper til Rangers. Dermed kan Zuccarello og lagkameratene avgjøre kampen om kvartfinalebilletten ved neste korsvei. (©NTB)

Her ser du høydepunktene fra kamp fire:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere