*Nettavisen* Sport.

Rangers-tilhengerne jublet da Zuccarello var klar

FORLENGER KONTRAKTEN: Mats Zuccarello er klar for fire nye år i New York Rangers.

FORLENGER KONTRAKTEN: Mats Zuccarello er klar for fire nye år i New York Rangers. Foto: Jason Franson (Pa Photos)

Klubben har bekreftet at Mats Zuccarello forlenger ytterligere fire år.

02.03.15 21:43

New York Rangers offentliggjorde på nettsiden sin at Mats Zuccarello var klar for klubben for ytterligere fire år, like før klokka ni mandag kveld (norsk tid).

Nettavisen har tidligere meldt at kontrakten ville bli signert mandag kveld.

Det fikk tilhengerne i New York-klubben til å juble, men så store overraskelsen var det likevel ikke, for helt siden mandag morgen virket det klart at nordmannen og klubben ville komme til enighet.

Flere amerikanske medier meldte natt til mandag at det kun gjensto bagateller å forhandle om før partene var enige. Og ved fristens utløp klokka ni (norsk tid) mandag kveld, kom bekreftelsen.

- Det ser veldig positivt ut. Jeg vet at det gjenstår noen små detaljer å snakke om, før signaturene kan settes på kontrakten, sa Zuccarello-manager Kevin Skabo til NTB like før fristen gikk ut mandag.

Rask bekreftelse

Han la til at det helt sikkert ville komme en rask bekreftelse på at alt var i orden ganske raskt etter fristens utløp, og den bekreftelsen kom.

Rangers betaler Zuccarello 4,5 millioner dollar (vel 30 millioner kroner) i årslønn, og det ser ut som om avtalens lengde er på fire år. Dermed har den norske iskrigeren fått det meste som han ønsket seg, selv om han etter det ryktene sier måtte gå ned litt på det opprinnelige lønnskravet han hadde.

I helgen gikk det sterke rykter om at Rangers var villig til bytte bort Zuccarello før overgangsfristen i NHL løper ut mandag kveld norsk tid. Ifølge Daily News informerte sportsdirektør Glen Sather lørdag andre klubber om at 27-åringen var ledig på markedet. Det skjedde etter at forhandlingene brøt sammen.

Zuccarello har spilt for New York Rangers siden 2013. Han var også under kontrakt med klubben mellom 2010 og 2013. Norges eneste NHL-representant er svært populær blant Rangers-fansen.

Stor fan

- Jeg har gjort det veldig klart at jeg er en stor fan av Mats. Jeg krysser fingrene for at spilleren og klubben blir enige, sa Rangers-trener Alain Vigneault før lørdagens 2-4-tap borte mot Philadelphia Flyers.

Zuccarello har 12 mål og 23 assist på 59 kamper for Rangers denne sesongen. Han står totalt med 48 NHL-mål i karrieren. Tidligere søndag bekreftet Rangers at laget har sikret seg Keith Yandle og Chris Summers etter en byttehandel med Arizona Coyotes. Motsatt vei gikk Anthony Duclair og John Moore. I tillegg ble svenske Carl Klingberg hentet fra Winnipeg Jets i bytte med Lee Stempniak.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.