RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL FORTSETTE: Erik Røste sier han er motivert til å fortsette som skipresident.
VIL FORTSETTE: Erik Røste sier han er motivert til å fortsette som skipresident. Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen

Røste mot nye år som skipresident

Sist oppdatert:
- Jeg er motivert.

Skipresident Erik Røste (54) er motivert for nye år som skipresident. Fredag bekreftet Sverre Seeberg at Røste er innstilt på gjenvalg.

Skitinget skal finne sted i midten av juni, men allerede nå forteller Seeberg, som er leder for valgkomiteen, at stillingen som skipresident ikke har vært oppe til diskusjon.

– Erik benyttes mye og er involvert i mange prosesser i Norges Idrettsforbund, som gir den innflytelsen som Norges Skiforbund fortjener og trenger. Etter vårt syn gjør Erik en meget god jobb, og presidentvervet har derfor ikke vært et diskusjonstema i valgkomiteen, sier han i en pressemelding.

Også Røste forteller at hans interesse for to nye år er på plass.

– Jeg er motivert til å gå på en ny toårsperiode. Jeg vil sammen med det nyutvalgte styret, skiforbundets seks grenkomiteer, 16 skikretser, administrasjonen og alle frivillige rundt i våre 1150 klubber gjøre det jeg kan for å videreutvikle norsk skisport i tråd med de retningslinjer skitinget gir, forteller Røste.

Eva Tine Riis-Johansen er innstilt som ny visepresident, mens Audun Grønvold og Tor Bach er foreslått som nye representanter i skistyret. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere