Se hva Zucca gjør for å irritere motstanderen

SLENGER MELDINGER: Mats Zuccarello Aasen er ikke redd for å by opp til dans - også verbalt.

SLENGER MELDINGER: Mats Zuccarello Aasen er ikke redd for å by opp til dans - også verbalt. Foto: Harry How (Afp)

Nordmannen slenger med leppa mot rivaler og stjerner.

NEW YORK (Nettavisen): Mats Zuccarello er blitt en publikumsyndling i New York fordi han aldri trekker seg unna selv om motstanderen er 2,06 cm høye Zdeno Chara eller verdens beste hockeyspiller Sidney Crosby.

Han er heller ikke foruten å slenge noen kommentarer i retning motstanderen hvis anledningen byr seg.

Tidligere i høst kunne John Giannone fra den lokale tv-stasjonen MSG fortelle at Zuccarello hadde sagt til Crosby underveis i kampen at han syntes verdenstjernens lagkamerat Evgeni Malkin var en bedre spiller.

Malkin og Zuccarello kjenner hverandre fra tiden de var lagkamerater i Metallurg Magnitogorski 2012.

I hatoppgjøret mot New York Islanders denne uken var nordmannen stadig i munnhuggeri med motstanderen ved benkene eller face-off sirkelen.

-Det er sånn som det er hver match det. Det er litt drittsnakking og drittslenging, men det hører vel hjemme i all sport, sier Zuccarello til Nettavisen.

Forbedring

Selv om årets sesong kun blir andre gang Zuccarello spiller hele grunnserien for Rangers så har han vært inn og ut av laget siden 2010. Det har gjort at han har fått nok tid til å vende seg til verdens tøffeste hockeyliga.

Er du blitt flinkere til å slenge med leppa på de fire sesongene du har vært i Rangers?

- Ja, jeg har blitt bedre til å snakke engelsk, sier Zuccarello til Nettavisen.

Men bortsett fra Crosby-sitatet som ble gjengitt av MSG er ikke Zuccarello lysten på å avsløre akkurat hva han sier for å vippe motstanderen av pinnen.

- Nei, det får bli igjen på banen, sier Zuccarello.

Oppreisning

Rangers har vunnet 13 av sine siste 15 kamper, men tapet mot Islanders var en real kalddusj etter tre sterke seiere i California. Zuccarello sier at tap er noe man må regne med i en grunnserie på 82 kamper, og forteller at laget kun fokuserer på å reise seg mot Boston Bruins på bortebane.

- Vi kommer ikke til å vinne 40 strake. Vi får bare ta samling og så skal vi til Boston, og spille en tøff kamp der. Vi får håpe å ta en seier der, sier Zuccarello til Nettavisen.

Etter kampen mot Boston skal Rangers spille tre kamper mot Columbus, Pittsburgh og Ottawa før NHLs All-Star helg går av stabelen i Columbus 24. og 25. januar.

Nordmannens lag ligger på fjerdeplass i Metropolitan Division. Det er nok til en foreløpig sluttspillplass som ett av to wild cards.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.