*Nettavisen* Sport.

Shampo: - Det er for få spillere som scorer

VANT: Vålerenga vant 3-1 borte mot Frisk Asker, men Espen Shampo Knutsen er ikke fornøyd med hva laget viser fremover på banen. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)

Vålerenga gjorde jobben mot Frisk Asker, og dermed vil GET-ligaen avgjøres i siste serierunde.

02.03.14 20:31

FRISK ASKER - VÅLERENGA 1-3:

Etter Stavanger Oilers seier på lørdag, måtte Vålerenga vinne borte mot Frisk Asker om de skulle ha noen sjans til å vinne GET-ligaen denne sesongen.

Og Oslo-laget taklet presset og vant 3-1 på borteis, og Vålerenga ligger nå ett poeng bak Oilers på tabellen før tirsdagens seriefinale, og siste serierunde, mellom de to lagene.

Det er ventet at Jordal Amfi vil bli fullsatt førstkommende tirsdag, og alt ligger til rette for «tidenes seriefinale» i norsk hockey.

Foran 1133 tilskuere i Askerhallen ble Morten Ask den store helten for Vålerenga med sine to scoringer.

- For få som scorer
- Han var vår beste spiller i dag, sier Espen Shampo Knutsen om Ask til Nettavisen etter kampen.

- Det var en rotetete match, egentlig. Vi hadde mye puck og skapte mange sjanser, men sliter med å score mål. I tillegg synes jeg vi var dårlige i egen sone, som gjorde at vi ga bort for mange sjanser, forklarer Shampo.

Han vet at det venter mye sterkere motstand mot Stavanger på tirsdag, og mener laget vil bli straffet hardt om de ikke spiller bedre enn mot Frisk Asker.

- Vi må stramme til bakover på banen, og vi kan ikke spille som i dag. Vi må være mye mer kompakte i egen sone. Det er den offensive styrken som er Stavangers fordel, og det gjelder å være på i hvert enkelt bytte, fortsetter Shampo.

- Først og fremst er jeg bekymret over at vi scorer for lite mål. Vi har presset og presset i flere kamper, men det er litt for få spillere som klarer å score, avslutter Shampo.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET TO: Morten Ask scoret to mål mot Frisk Asker søndag. Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)


Ask ganger to

Vertene tok imidlertid ledelsen etter 6,32 minutters spill, ved scoring av Michael Haga.

Brendan Brooks utliknet for gjestene med fire og et halvt minutt igjen av førsteperioden, før Morten Ask satte inn 2-1-scoringen like etter.

1,10 ut i midtperioden scoret Ask sitt andre for kvelden, noe som også ble kampens siste scoring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag