*Nettavisen* Sport.

Shampo med VIF-avsløring etter «ran»

SKUFFET: Espen Shampo Knutsen var skuffet over å ha tapt mot Frisk Asker, men gleder seg til de to nye spillerne er på plass i klubben. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Espen Shampo Knutsen gleder seg til sine nyervervelser ankommer klubben.

22.11.14 19:03

VÅLERENGA - FRISK ASKER 3-3, 3-4 e.e.o.:

Vålerenga har vært i meget svak form denne sesongen, og storlaget sliter tungt i GET-ligaen.

Lørdag ønsket de en opptur da de tok i mot Frisk Asker til kamp, men den svake trenden fortsatte for Oslo-laget, etter at de tapte i spilleforlengelsen mot Frisk Asker.

Men det er lys i tunnelen for Vålerenga, etter at Espen Shampo Knutsen kan forteller at laget har sikret seg to målscorere, som skal sørge for at målproduksjonen går opp.

- Vi har sikret oss to kanadiere som kommer til oss snart, forteller Shampo til Nettavisen.

Målscorere
- Hvilke spillere er det som er klare?

- Det er Simon Gamache og Francois Fortier som er klare for oss. Begge har bøttevis med erfaring fra spill i Europa.

- Hva slags spilletyper er det?

- Det er målscorere, og de vil hjelpe oss mye på det området. Vi har mange spillere som er gode, men som ikke scorer nok mål, forklarer Shampo.

Han tror de to nyervervelsene vil bli en suksess i Vålerenga-trøya.

Fortier er 35 år gammel og har erfaring fra spill i AHL (American Hockey League, nivået under NHL), og har spilt flere sesonger i Tyskland og Østerrike, og han har produsert mye poeng for sine klubber.

Klikk på bildet for å forstørre.

KLAR: Francois Fortier er klar for spill i Vålerenga Foto: Thorsten Schrader (AllOverPress)


Gamache er 33 år gammel og kommer fra spill i tyske Adler Mannheim. Den offensive spilleren har også fått noen kamper i NHL, henholdsvis for Atlanta Trashers, Nashville Predators, St. Louis Blues og Toronto Maple Leafs.

Et ran
Til tross for tapet lørdag så finner Espen Shampo Knutsen lyspunkter.

- Vi er desidert best! Det er et ran at dem får med seg poeng herfra! sier Shampo til Nettavisen.

- Det som gjør at vi taper er at vi ikke scorer mål. Vi har sykt mange sjanser, og all ære til keeperen til Frisk Asker, men med alle sjansene vi har er det utrolig at vi ikke scorer flere mål, forklarer Shampo.

Gjestene ledet 1-0 etter den første perioden, ved scoring av Denny Kearney, før Tomas Valkvæ Olsen doblet tidlig i midtperioden.

Vålerenga reduserte ved Eirik Follestad Johansen like etter, før Eric Castonguay sørget for at gjestene ledet 3-1 før den siste perioden.

Vålerenga kom tilbake og sørget for spilleforlengelse, etter scoringer av Morten Ask og Daniel Sørvik i sisteperioden, før Patrick Ulriksen sørget for at Asker-laget kunne reise hjem med alle poengene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag