RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SPANDERBUKSENE PÅ: Nathan Horton spanderte NHL-kamp på 1000 politi- og brannmenn.
SPANDERBUKSENE PÅ: Nathan Horton spanderte NHL-kamp på 1000 politi- og brannmenn. Foto: Christian Petersen (Afp)

Sjekk hockeystjernens overraskelse til politiet

Sist oppdatert:
Ville gi noe tilbake til lokalsamfunnet.

Nathan Horton har vært et hyggelig bekjentskap for Colombus Blue Jackets i NHL denne sesongen, men viste nylig at han er hyggelig også utenfor isen.

Horton valgte nemlig å spandere NHL-billetter på 1000 politi- og brannmenn, samt ambulansepersonell, melder sbnation.

Blue Jackets-spilleren er sønn av en politimann, og ville gi noe tilbake til samfunnet han er en del av. 1000 heldige yrkespersoner fikk dermed billetter til Blue Jackets' kamp mot San Jose Sharks.

Til vanlig pris vil Horton ha vært nødt til å legge ut 48.000 dollar for billettene, nærmere 300.000 norske kroner, men muligens fikk han en bra avtale siden han spiller i klubben.

Han bør likevel ikke ha problemer med å betale regningen. I fjor skrev han under en syvårskontrakt med Blue Jackets til en verdi av over 200 millioner kroner.

Horton mistet de tre første månedene av sesongen med skade. Siden comebacket har han scoret fire mål og gjort 11 assist på 25 kamper for Blue Jackets. Med Horton på laget har Colombus vunnet 17 av 25 kamper og ligger i toppen av tabellen i Metropolitan Division. Nå jakter de en playoffplass for første gang siden 2008/2009-sesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere