RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjøen: - En drøm ble virkelig

NY SEIER: 18 år gamle Phillip Sjøen (t.v.) er i form og vant begge hopprennene i Sommer Grand Prix i japanske Hakuba. Daniel-André Tande tok tredjeplassen lørdag og andreplass søndag.
NY SEIER: 18 år gamle Phillip Sjøen (t.v.) er i form og vant begge hopprennene i Sommer Grand Prix i japanske Hakuba. Daniel-André Tande tok tredjeplassen lørdag og andreplass søndag. Foto: Norges skiforbund (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ny hoppseier til Phillip Sjøen.

Phillip Sjøen tok sin andre seier i Sommer Grand Prix i japanske Hakuba på like mange dager da han vant hopprennet natt til søndag. 

LES OGSÅ:Sjøen til topps i Japan

Daniel-André Tande fullførte en strålende norsk hopphelg med å kapre andreplassen, etter å ha kommet på tredjeplass lørdag. Slovenske Jernej Damjan tok tredjeplassen.

Sjøen gjorde hopp på 129 og 134,5 meter i OL-bakken fra 1998.

- En drøm ble virkelig for meg her. Det betyr mye for meg at jeg har klart å hoppe på dette nivået de siste ukene, og det å ha lagkamerat Daniel med på pallen gjør det hele komplett, sier Sjøen i et intervju med Det internasjonale skiforbundet (FIS).

- Det er en herlig følelse å kunne ikle seg det gule startnummeret. Vinteren er fortsatt langt unna, men jeg ønsker å få konkurrere i hoppuka og i verdensmesterskapet, sier den norske unggutten.

Her finner du fullstendig resultatliste.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere