RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjøen tok gull i Granåsen

TOK GULL: Philip Sjøen leverte varene i Granåsen.
TOK GULL: Philip Sjøen leverte varene i Granåsen. Foto: Tore Meek (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Henviste hjemmefavoritten til andreplass.

Kometen Phillip Sjøen var best da hopperne gjorde opp seg imellom på plasten i Granåsen torsdag. Han sikret NM-gull foran hjemmefavoritt Anders Bardal.

Sjøen har vist seg fram under Sommer Grand Prix og fortsetter suksessferden. Med en god førsteomgang og en enda bedre annenomgang vant han torsdagens renn.

- Det er ekstra gøy å ta Bardal i hans favorittbakke. Han vant verdenscuprenn her for bare et halvt år siden. Jeg får en bekreftelse på at jeg har lagt ned en bra jobb i sommer. Anders leverer kanskje ikke to makshopp, men det er inspirerende å slå ham, sa Sjøen etter at gullet var pakket godt ned i lomma.

18-åringen fra Bækkelaget endte på 280 poeng etter hopp på henholdsvis 137,5 og 140 meter. Anders Bardal var 2,6 poeng foran etter første omgang, men endte etter et annethopp på 133 meter 7,4 poeng bak Sjøen.

- Dette er vel egentlig som forventet. Jeg hopper bra i perioder og på det jevne ellers. Både Phillip og Daniel (André Tande) hopper veldig godt på ski og fortsetter å imponere, sa Bardal.

Tande endte på 3.-plass.

- Jeg må si meg ganske fornøyd. Fortsatt har jeg mer å gå på. At Phillip vinner og jeg er nummer tre, forteller at vi holder oss bra i form og har levert mye bra hopping i sesongoppkjøringen så langt, sa bronsevinneren. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere