RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sju av ti har tilgitt Northug

Petter Northug er i ferd med å vinne tilbake folkets tillit.
Petter Northug er i ferd med å vinne tilbake folkets tillit. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Petter Northug har langt på vei vunnet tilbake folkets tillit etter fyllekjøringen i mai.

I en fersk meningsmåling gjort av TNS Gallup får skistjernen bred støtte, melder TV 2. 68,8 prosent av dem som har gjort seg opp en mening om skistjernens fyllekjøring, svarer at de har tilgitt 28-åringen.

- Petter har jo beklaget det som har skjedd, og er klar til å ta straffen sin på torsdag. Og en sånn tilbakemelding, og en sånn støtte i folket, er vi veldig takknemlige for. Det betyr mye for oss, sier manager Are Sørum Langås til TV 2.

Undersøkelsen avdekker videre at flere menn enn kvinner har tilgitt Northug.

Oppmuntrende for langrennsstjernen er også selskapet Sponsor Insights aller ferskeste popularitetsmåling. Den viser at Northug nå er Norges tredje mest populære idrettsutøver. I forkant av fyllekjøringsepisoden i mai var 28-åringen femtemann på den samme lista.

Torsdag møter Northug i Sør-Trøndelag tingrett for å få sin dom etter fyllekjøringen i mai. Saken er berammet som en tilståelsessak og det er ventet at dommen kommer med en gang forhandlingene er avsluttet. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere